2016-11-07

López-Mészáros Zsófi

López-Mészáros Zsófi Theta HealingBudapesten születtem egy teljes mértékben materialista családban. Tanulmányaimat is ezen a vonalon folytattam, közgazdászként végeztem és kezdtem el szakmai karrieremet. Gyermekeim születése után sokáig maradtam otthon velük, és éreztem, sokkal kevésbé vonz a pénzügy világa. Annál inkább önmagam megismerése és fejlődése. Többször voltam kineziológusnál és családállításon, de ezeknél a módszereknél jótékony hatásuk ellenére mindig hiányoltam valamit.

Végül egy betegség adta meg a végső lökést a ThetaHealing® felé. Tudtam, hogy nem elég a fizikai síkon keresni a gyógyulást, így a hagyományos gyógyítás mellett az alternatív gyógymódok felé is fordultam. Egy barátomtól hallottam a ThetaHealing®-ről, egyetlen konzultáció elég volt a teljes gyógyuláshoz. Innentől nem volt megállás: elvégeztem a konzulensi alap-, haladó- és intuitív anatómia tanfolyamokat, miközben folyamatosan dogloztam magamon és másokon.

Eleinte elsődlegesen önmagam és családom fejlesztése, gyógyítása volt a cél. Fokozatosan érett meg bennem, hogy ha az én életem így megváltozott a ThetaHealing® segítségével, akkor másoknak is tudok segíteni ebben. Ma már konzulensként dolgozom, és fantasztikus érzés minden kezelés alkalmával megélni azt a csodát, ahogy a klienseim élete is fejlődésnek indul.

A Theta Healing® egy olyan technika, melynek segítségével könnyedén és gyorsan ismerheted fel, majd engedheted el az életed bármely területén akadályokat okozó tudatalatti hitrendszereket.
Többek között a következő problémák megoldásában segít:
– párkapcsolati probléma
– munkahelyi probléma
– testi fájdalmak, betegségek
– pénzügyi probléma
– depresszió, pánikbetegség
– szenvedélybetegség

A ThetaHealing® módszer mindenki számára könnyen elsajátítható, nemtől, kortól, vallási nézettől, nemzetiségtől és bőrszíntől függetlenül.