2015-12-10

HASZNOS

Mire számítsak az első jógaórámon?

Hogyan tudok bejelentkezni az órákra?


Óráinkra a mobilról is elérhető Órarend menüpontban vagy Facebook oldalunkon tudsz bejelentkezni a “Bejelentkezés óráinkra” gombra kattintva. A bejelentkezéshez meg kell adnod a neved, emailcímed és a telefonszámod. A sikeres foglalásról visszaigazoló emailt küldünk a megadott emailcímre.
Alternatívaként írhatsz nekünk privát üzenetet Facebook oldalunkon vagy hívd a +36 20 518 0127 telefonszámot.

Mindig be kell írnom az adataimat online bejelentkezéskor?

Nem feltétlenül 🙂 Íme két tipp, hogy hogyan lehet ezt elkerülni:
1. Lehetőséged van Facebook bejelentkezést használni. Ha a Facebookon megadtál emailcímet és/vagy telefonszámot, akkor ezeket az adatokat automatikusan ki fogja tölteni a rendszer foglaláskor. Nincs más dolgod, mint foglaláskor a Név alatt található "Bejelentkezés facebookkal" linkre kattintani.

Foglalás Facebookkal

2. A mai böngészők lehetőséget kínálnak adataid megjegyzésére (Google Chrome, Firefox, Safari stb.), ez a funkció jellemzően alapértelmezetten be van kapcsolva. Ha valamiért nem működik, javasoljuk, hogy ellenőrizd a böngésződ beállításait és kapcsold be az automatikus kitöltést.

Vigyázat: ezt a funkciót célszerű csak a saját számítógépeden / mobilodon használni - idegen számítógépen (pl. Internet kávézóban) adatbiztonsági okokból javasoljuk, hogy kerüld a használatát!

Hogyan tudok lemondani időpontot?


Időpontot lemondani a foglalási email alján található “lemondhatja” linkre kattintva tudsz. Alternatívaként írhatsz nekünk privát üzenetet Facebook oldalunkon vagy hívd a +36 20 518 0127 telefonszámot.
Fontos! Ha mégsem tudsz jönni, kérjük, hogy mondd le az órát, így lehetőséget biztosítva mások számára.
A lemondásra a kezdés előtt legkésőbb két órával van lehetőség, ennek elmaradása esetén bérleteden az alkalmat jelöljük.

Miben legyek a jógaórán?

Viselj kényelmes ruházatot, amiben szabadon tudsz mozogni. Ajánlott a póló/trikó és rövid- vagy tréningnadrág kombináció. A zoknidat érdemes az óra elején levenni, mert a gyakorlatoknál fontos a megfelelő tapadás.

Mit hozzak magammal jógaórára?

Jógamatracot és egyéb jógázáshoz szükséges eszközt biztosítunk számodra. Ezeken kívűl jó, ha hozol magaddal egy nagy törülközőt, amit magad alá teríthetsz és vizet.

Milyen fizetési módokból tudok választani?

Jelenleg készpénzzel és SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H - Szabadidő zseb) tudsz jegyet / bérletet vásárolni óráinkra. Kérlek jelezd igényed alternatív fizetési módokra (bankkártya, AYCM stb.) és igyekszünk megoldást találni.

Hogyan tudsz elérni minket?


Minden infót megtalálsz a Kapcsolat menüpont alatt