CSAKRA MEDITÁCIÓ

Csakra meditáció – Pihenj – Töltődj – Gyógyulj!

Következő alkalom: Nézd meg eseményeink között!

Néhány szó a csakra meditációról:

YOGAZONA Csakra meditáció

Testünk nem csak a fizikai testünkből áll – átlagos szem számára nem látható energiarendszer is
működik a ‘háttérben’.

Ennek az energiarendszernek a /minden napos!/ tisztítása, karbantartása legalább olyan fontos lenne, mint a fizikai testünké.

Amikor túlterheltek vagyunk, vagy sok negatívan megélt dolog van az életünkben, nem tudunk tartósan a jelenben létezni, mert vagy a múltbéli eseményekre terelődik a figyelmünk vagy a jövőbeli esetleges történesek miatt aggódunk, vagy vágyakozunk valami után.

Ennek eredményeként kibillenünk természetes állapotunkból, ami az egyensúly felborulásához vezet. Ilyenkor nem tud az életenergia megfelelően áramolni az energiaközpontjainkat = csakrákat összekötő energiacsatornákban (nádik) és egy idő után már a fizikai testünk is jelez, hogy valami nincs rendben. Ez lehet egy betegség, tartós fizikai panasz (hátfájás, ízületi fájdalom), nyugtalanság vagy depresszió is.

A csakra meditáción megtisztítjuk a csakrákat, feltöltjük energiával és harmonizáljuk működésüket – ez öngyógyító folyamatokat indít be több szinten és jelentős javulást eredményez a fizikai tesünkben is. Segítségével megtapasztalhatjuk eredeti, természetes állapotunkat, amit a szeretet, béke és teljesség jellemez.

Kinek javasoljuk ezt a foglalkozást?

  • aki szeretne töltődni, regenerálódni
  • akinek békére, nyugalomra van szüksége
  • bármilyen betegségben szenvedőnek
  • aki szeretné megtapasztalni természetes állapotát  – békét, biztonságot, szeretetet, boldogságot –

Felépítése

A vezetett csakra meditációban fekvő/ülő helyzetben vizualizáljuk a csakrák szimbólumait és színeit miközben az univerzális AUM mantrát ismételjük hosszasan (108-szor) magunkban.

Az AUM mantra magában foglal minden hangot, ez az a hangrezgés, amelyből az univerzum kiáradt. Ezért ez a hangkombináció a tökéletes hang, mely mindent a teljességhez, a harmóniához vezet vissza.

A csakrák kedvezően reagálnak a mantra keltette rezgésekre, ami egy gyógyító folyamatot indít el: az energiaközpontok harmonizálásával érzelmi és mentális blokkokat vagyunk képesek feloldani, javítani fizikai szerveink és testrészeink állapotát, ami tartós gyógyuláshoz is vezethet.

A Csakra meditáció foglalkozásra jógás előképzettség nélkül is lehet jönni.

Helyszín: YZ GYÖMRŐ, Táncsics út 37.
Részvételi díj:
1.800 Ft

Jelentkezz be eseményre itt: yogazona.reservio.com

További információ: +3620 518 0127, info(kukac)yogazona.hu

Sok szeretettel várunk!