Svédmasszázs és So Ham masszázs

Szeretnénk a testi-lelki feltöltődéseteket minél több oldalról támogatni, ezért mostantól Svédmasszázst és So Ham masszázst is igénybe vehettek jógastúdiónkban.

A masszázsokra bejelentkezés szükséges: Mikes Kriszti, +36 20 423 4411

So Ham masszázs

A So Ham masszázs lazító masszázs energetikai tisztítással, csakra feltöltéssel, a reiki fényének erejével személyre szabottan, meditatív állapotban. Teljes ellazulás és feltöltődés, testi, lelki és szellemi szinten egyaránt.

A kezelés menete: érkezés után igény szerint pár mondatban elbeszélgetünk az életünket érintő aktuális kérdésekről, esetleges nehézségekről. Megfogalmazzuk, hogy a masszázs során mit szeretnénk elengedni, mit szeretnénk oldani. Ezután rövid relaxációban egyfajta ellazult, meditatív állapotot idézünk elő. Energetikai tisztítást végzünk, majd elkezdjük a fizikai test masszírozását, az izmok ellazítását, a stresszes pontok oldását. Zárásként csakra feltöltést végzünk. A masszázs során az Univerzális létenergiát hívjuk segítségül, mely támogatólag hat fejlődésünkre, egészségünkre, gyógyulási folyamatainkra, testünkre, lelkünkre szellemünkre egyaránt.

Árak:

  • 60 perc - 6.000.- ft
  • 45 perc - 5.500. -ft

So Ham masszázs

Svédmasszázs

A svédmasszázs a „Nyugati civilizációkban” elsősorban Európában használt és elismert pihentető, lazító masszázsfajta.

Árak:
45 perc - 4.500.- Ft
60 perc - 5.000.- Ft

A svédmasszázs 5 fogásfajta alkalmazásával éri el jótékony hatásait. Ezek a simítás, dörzsölés, gyúrás, vibráció (rezegtetés) és az ütögetések. Az érintés és a simítás relaxálja, ellazítja a testet, a dörzsölés hatására az izomfeszülések, az izomcsomók feloldódnak. A gyúrófogások megszüntetik az izomban és a kötőszöveti rétegben lévő letapadásokat. A vibráció (rezegtetés) nyugtatja a bőrt, csökkenti az izomtónust, a szervezet fájdalomcsillapító folyamatait beindítja, segíti. Az ütögetések pedig a masszázs végeztével normalizálják a keringést, megakadályozzák az esetleges szédülést.

A masszázst követően lehetőség van kimozgatások végzésére, melyek célja az ízületek mozgásterjedelmének növelése. Mindezeken felül a Svédmasszázs számtalan jótékony hatással bír. Ezek például: a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle károsanyag-lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége. Fokozódik a nyirokkeringés, nő az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, javul az emésztés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés. Masszázs után növekedhet az izomzat teljesítőképessége, az izommunka gyorsabbá és kitartóbbá válhat.

Svédmasszázs és So Ham masszázs