Hangfürdő tibeti hangtálakkal – április 9., vasárnap, 18:00-19:00

Hangfürdő tibeti hangtálakkal

Következő időpont: április 9., vasárnap, 18:00-19:00
Helyszín: YOGAZONA Gyömrő
Részvételi díj: 2000Ft
Az eseményre bejelentkezés szükséges itt, vagy az Órarend menüben a “Bejelentkezés óráinkra” gombra kattintva.

A hangtál rezgései létezésünk minden szintjén harmóniát teremtenek. Erőteljes öngyógyító folyamatokat indítanak el, tisztítanak, energiával töltenek fel.

A fizikai test számára érzékelhető hatások a hangtál hangja és rezgése. A hangok pozitív hatást gyakorolnak a testre és nyugtatják az elmét. A rezgés a testünkben található éltető és közvetítő közegen, a vízen keresztül hat. A rezgések képesek áthatolni a bőrön, csontokon, belsőszerveken, eljutva minden egyes sejtig. Ezért a testünkben található feszültségeket, diszharmóniát hatékonyan képes helyreállítani.

A következő szinten, a fizikai test energetikai rendszerét segíti. Szervezetünk megfelelő rezgésszámú éltető energiával történő ellátásáról elsősorban csakráink (energiaközpontok) gondoskodnak. A központokból a szervezethez a prána (éltető energia) a nádikon (energiacsatornákon) keresztül jut el. A kezelés ezt az egész energiarendszert tisztítja, harmonizálja, ezáltal beindítja az öngyógyító folyamatokat.

A hangrezgés a harmadik szinten tiszta önvalónkat szólítja meg.
A fizikai test tisztulásán és az energetikai rendszerünk blokkjainak oldásán keresztül a hangtálak a spirituális síkot, valóságot is érintik. A belső béke és harmónia állapotában felismeréseket élhetünk át arról “AKIK VALÓJÁBAN VAGYUNK”!

A Hangfürdőn kismamák és gyermekek is részt vehetnek.

Ha rész veszel a hangfürdőt megelőző előadáson, ami az Élet-halál körforgásáról szól, a két program együtt 3.000 ft.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Katica

 

Hangfürdő tibeti hangtálakkal