HANGFÜRDŐ TIBETI HANGTÁLAKKAL – május 12., szombat, 18:15-19:15

Hangfürdő Tibeti hangtálakkal

A hangtál rezgései létezésünk minden szintjén harmóniát teremtenek. Erőteljes öngyógyító folyamatokat indítanak el, tisztítanak, energiával töltenek fel.

A fizikai test számára érzékelhető hatások a hangtál hangja és rezgése. A hangok pozitív hatást gyakorolnak a testre és nyugtatják az elmét. A rezgés a testünkben található éltető és közvetítő közegen, a vízen keresztül hat. A rezgések képesek áthatolni a bőrön, csontokon, belsőszerveken, eljutva minden egyes sejtig. Ezért hatékonyan képes helyreállítani a testünkben található feszültségeket, diszharmóniát.

A következő szinten, a fizikai test energetikai rendszerét segíti. Szervezetünk megfelelő rezgésszámú éltető energiával történő ellátásáról elsősorban csakráink (energiaközpontok) gondoskodnak. Az energiaközpontokból a szervezethez a prána (éltető energia) a nádikon (energiacsatornákon) keresztül jut el. A kezelés ezt az egész energiarendszert tisztítja, harmonizálja, ezáltal beindítja az öngyógyító folyamatokat.

A hangrezgés a harmadik szinten tiszta önvalónkat szólítja meg.
A fizikai test tisztulásán és az energetikai rendszerünk blokkjainak oldásán keresztül a hangtálak a spirituális síkot, valóságot is érintik. A belső béke és harmónia állapotában felismeréseket élhetünk át arról, kik vagyunk valójában.

A Hangfürdőn kismamák és gyermekek is részt vehetnek.

A hangfürdőt tartja: Szilassy Katica, jógaoktató, a Lélekfa központ vezetője

Részvételi díj: 2.000 ft

Bejelentkezés: yogazona.reservio.com

Előadás: Katica a hangfürdő előtt izgalmas előadást tart az ‘Szat-Csit-Ananda’-ról, ha szeretnél erről többet megtudni, várunk szeretettel már 17:00-tól. A két program együtt 3.000 ft

Bővebb információ: +3620 518 0127, info(kukac)yogazona.hu

Szeretettel várunk Titeket!